Linkbuilding Nederland

Linkbuilding wordt steeds populairder en ook steeds belangrijker, omdat tegenwoordig veel digitaal wordt gedaan. Linkbuilding Nederland is een belangrijk onderwerp, omdat elk bedrijf in Nederland hoog in Google wilt komen staan. Dit is ook wel logisch, want het aantal klanten bepaald ook de omzet van je bedrijf. Daarom is het ook belangrijk om zo veel mogelijk verkeer naar jouw website te krijgen. En dit kun je doen met linkbuilding. Linkbuilding wordt aangeboden door linkbuildinguitbesteden.com. Dit bedrijf kan er dus voor zorgen dat jouw website hoger in Google komt. Je kunt bij linkbuildinguitbesteden.com terecht voor verschillende soorten links. Linkbuilding uitbesteden is ook beschikbaar bij dit bedrijf.

Linkbuilding uitbesteden valt ook onder de mogelijkheden...

Lees verder

Let hier op bij het starten van je eigen webshop

Een eigen website starten is heel leuk, maar vergt ook veel werk. Het is namelijk niet dat je zomaar even een website of webshop maakt en deze gelijk succesvol is. Je moet veel geduld hebben en er tijd en geld insteken als je wil dat het een succes wordt. Tevens zijn er ook veel externe factoren waar je zelf geen invloed op hebt. Nu tijdens corona kan het zijn dat er ineens geen vraag meer is naar jouw product of dienst. Ben je DJ en heb je net een website gebouwd? Dan heb je dit net op het verkeerde moment gedaan aangezien er geen grote evenementen georganiseerd kunnen worden. Echter heb je dan wel meer tijd om aandacht te steken in de website. Het heeft dus z’n voor- en nadelen. Er komt veel kijken bij het starten van een eigen webshop...

Lees verder

Website laten maken; de bijbehorende kosten

Als je een nieuwe website voor je bedrijf wilt laten maken, moet je enkele belangrijke keuzes maken. Deze keuzes hebben onder andere betrekking op de uitstraling en de inhoud van je website. Maar, deze keuzes gaan vaak hand in hand met het beschikbare budget. iMedia Bureau staat graag voor een ieder klaar; ongeacht het beschikbare budget.

Maar, aan welk prijskaartje moet je nou denken bij het laten maken van een website? Wij hebben als doel gesteld dat we zo transparant mogelijk willen zijn over de prijzen. Mede daarom hebben we vaste tarieven ingesteld voor het maken van een website, waarbij we gebruik maken van verschillende modules. In dit artikel lichten wij onze verschillende modules met bijbehorend prijskaartje nader toe.

Website Basis

In feite is het ‘Website Basis Pakket’ ons basic...

Lees verder

Website bouwers die aan je imago denken

Wanneer je als ondernemer een website gaat laten bouwen wil je natuurlijk dat deze overeenkomt met je imago. Het zou namelijk zonde zijn als de website bouwer een andere uitstraling aan de website geeft dan dat jij met je bedrijf wilt uitstralen. Daarom is het belangrijk dat als je een website gaat laten maken, je let op wie dat doet (de website bouwer) en hoe deze dat doet. Is er ruimte voor het imago van je bedrijf?

Wat zijn de belangrijkste onderdelen van een website?

Online visitekaartje

Een website is in eerste instantie een online visitekaartje, het is daarom logisch dat deze een identiteit hoort uit te stralen die overeenkomt met je eigen identiteit. Let er daarom op dat je een website laat bouwen die op maat gemaakt wordt...

Lees verder

Colocation hosting: dit is waarom het handig is

Colocation hosting is een bijzondere vorm van hosting afnemen voor ondernemingen die online werken, maar ook voor partijen die simpelweg eigen servers hebben. Bij colocation hosting worden eigen servers ondergebracht bij een partij die serverruimte aanbiedt.

Serverruimte is hier ruimte in de letterlijke zin van het woord: een ruimte in de kast waar men de server kan laten plaatsen.

Je blijft zelf eigenaar van de server, maar besteedt een groot deel van het onderhoud uit aan de aanbieder van colocation hosting.

Colocation hosting versus dedicated server en andere hostingvormen

Maak je pas net kennis met hosting in het algemeen, dan zullen de verschillende namen je wellicht duizelen.

Toch is het verschil relatief eenvoudig...

Lees verder

Bespaar geld met refurbished hardware

Moet je bijvoorbeeld voor je werk of onderneming nieuwe hardware aanschaffen, dan is het vaak even schrikken als je de totale prijs ziet. Hardware is vanzelfsprekend duur, zeker als je gaat voor hardware van een goede kwaliteit.

Het is echter lang niet altijd nodig om voor de nieuwste hardware te gaan. Met refurbished hardware kan een hoop geld bespaard worden, dat je weer aan andere belangrijke zaken kunt uitgeven.

Refurbished of tweedehands?

Refurbished wordt nog wel eens door de war gehaald met tweedehands en dat is een begrijpelijk verwarring. Refurbished is echter niet hetzelfde. Bij tweedehands hardware neem je simpelweg hardware over van een andere persoon, zonder dat er tussentijds iets is gebeurd met deze hardware.

Dit is niet het geval bij refurbished hardware...

Lees verder

Drie dingen die je moet overwegen voordat je aan je webdesign begint

Er zijn voordat je je website gaat ontwerpen drie fundamentele factoren die je moet overwegen.

 

Stap 1 vergeet de uitstraling (tenminste even voor nu)

Het internet zorgt voor vele indrukken dus wanneer je begint na te denken over je website, kan je geest gemakkelijk afdwalen naar een wereld vol visuele animaties en flitsende widgets. Voordat je echter wordt verleid door grafische trucs, moet je even pas op de plaats maken! In deze eerste fase is het van cruciaal belang dat je je blijft concentreren op wat je echt nodig hebt om je website onder te aandacht te krijgen en niets meer.

 

Stap 2 identificeer je doelstellingen

Het doel van je website is om jouw specifieke bedrijfsdoelstellingen te kunnen realiseren, dus refereer dan ook naar de essentie van je bedrijfsplan...

Lees verder

Transport Layer Security (TLS) – Secure Sockets Layer (SSL),

Transport Layer Security (TLS) en diens voorganger Secure Sockets Layer (SSL), zijn encryptie-protocollen die de communicatie tussen computers (bijvoorbeeld op het internet) beveiligen.

Doelstellingen

Het doel van de TLS-protocollen is tweeledig.

  • Ten eerste wordt de gevonden server geauthentiseerd door middel van een certificaat dat berust op asymmetrische cryptografie, of meer specifiek een public key. Hierdoor kan de gebruiker zeker zijn dat de gevonden server ook inderdaad is wie hij zegt te zijn. (authenticatie)
  • Ten tweede wordt de communicatie tussen beide partijen versleuteld door gebruik te maken van symmetrische cryptografie. Dit gebeurt met een block-cipherzodat deze voor kwaadwillenden niet te volgen is...
Lees verder

Uitgebreid gevalideerd SSL-certificaat

PayPal-EV-certificaat in Mozilla Firefox

Een uitgebreid gevalideerd SSL-certificaat of EV-certificaat (EV-SSL, Engels: Extended Validation Certificate) is eenX.509-certificaat uitgegeven door een certificaatautoriteit (CA) via het public key infrastructure-systeem. Een EV-certificaat voldoet aan specifieke eisen omtrent identiteitscontrole. Aan deze eisen moeten uitvoerig voldaan zijn voordat een certificaat wordt toegekend door een CA. Certificaten uitgegeven door een CA onder de EV-richtlijnen zijn niet structureel verschillend van andere certificaten en bieden bijgevolg geen betere encryptie dan andere, goedkopere certificaten. Ze zijn echter wel voorzien van een CA-specifieke identificatie zodat EV-ondersteunde software deze certificaten kan herkennen...

Lees verder